Vloerisolatie

Wanneer je last hebt van koude voeten door een koude begane grondvloer is het wellicht een optie om eens na te denken over het laten installeren van vloerisolatie. De isolatie zorgt ervoor dat de kou vanuit de kruipruimte de woning niet meer intrekt wat resulteert in een warmere begane grondvloer.

Vloerisolatie wordt aangebracht via de kruipruimte en hierdoor zijn er geen veranderingen nodig binnenin de woning. De werkzaamheden worden namelijk geheel uitgevoerd aan de onderzijde van de begane grondvloer. SCHOTGROEP Isolatie is gespecialiseerd in het installeren van vloerisolatie met het Neopixels Vloerisolatiesysteem, en kunnen de werkzaamheden binnen 1 dag uitvoeren.

Het Neopixel vloerisolatiesysteem bestaat uit zakken welke ter plaatse op maat worden gemaakt zodat er geen koude bruggen ontstaan. De zakken worden na het instaleren gevuld met de HR++ EPS parels. Door de vorm en dichtheid van dit product wordt er gezorgd voor een perfecte isolatie. Zijn er werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, en zitten de zakken in de weg ? Geen probleem, de zakken kunnen worden verwijderd. Uiteraard is het raadzaam hiervoor contact op te nemen met het isolatiebedrijf zodat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Vloerisolatie zorgt niet alleen voor een verhoging van het wooncomfort maar ook voor een besparing op de energiekosten. De isolatie zorgt er namelijk voor dat de gestookte warmte niet door de vloer heen de kruipruimte in verdwijnt. En omdat de warmte beter wordt vastgehouden scheelt dit op de begane grondvloer wel 3 tot 4 graden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende inspectie laten uitvoeren ? Bij SCHOTGROEP isolatie bent u aan het juiste adres! Via 078-677 70 25 kunt u vrijblijvend advies vragen / de mogelijkheden met onze isolatie specialisten bespreken. Tevens komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en u naar aanleiding van deze inspectie een offerte aan te bieden.